(+47) 22 25 77 20
    post@pappogmembraner.no

To lags tekking

a22Makati er en to-lags taktekking av takbelegg med SBS-polymérasfalt. Overlaget helklebes til underlaget ved helsveising.

Montering
Makati festes mekanisk ved at Mataki underlag monteres med skiver og skruer/bolter; eller på tretak med vanlig pappstift / kramper. Overlaget helsveises deretter til underlagsbelegget til en heldekkende membran. For mer informasjon klikk på monteringsanvisning.

NBI
Makati underlag har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk.

NS
Makati underlag tilfredsstiller brannklasse Ta på alle underlag i henhold til NS 3919. Brannteknisk klasse er også sertifisert av NCS.

Bruksområder
Makati 2-lag benyttes primært som taktekning på bygg hvor en lang byggetidsbelastning kan gjøre det riktig å velge en to-lags tekning. Tekkesystemet kan legges på alle vanlige underlag av betong, lettbetong, tre eller varmeisolerende plater, og egner seg like godt til skrå – som flate tak.

Egenskaper
Makati 2-lag taktekking har egenskaper som er skreddersydd for våre klimatiske forhold. Isola Kraftunderlag som underlagsbelegg gir et sterkt, tett tak i byggeperioden, mens overlaget gir en permanent værbestandig beskyttelse. Den ferdige tekningen oppnår stor elastisitet og styrke.

Fargeutvalg
Makati 2-lag (overlagsbeleggene) leveres i skifergrå, sort og teglrød. For andre farger, ta kontakt med oss.

Listetekking
Tilsvarende listetekking leveres på forespørsel.


Samarbeidspartnere

Kakkelovnskroken 2, 0954 Oslo - Tlf.: (+47) 902 42 518 - post@pappogmembraner.no